Hajosmatrac.hu

Kék beltéri díszpárna – Milánó

4900 Ft

Ez a kék díszpárna, a Milánó nevű anyagunkból készült. A párna tökéletes kiegészítője lehet lakásodnak. Tapintásra kellemes, de mégis nagyon strapabíró és könnyen tisztítható anyagból készült.

Kiváló minőségű bútorszövetből készült díszpárnáink tökéletes kiegészítői lehetnek bármely otthonnak. A belső töltetük egy formatartó, mosható, antiallergén szilikon vatta, amely biztosítja a maximális kényelmet és puhaságot. A vatta segít megőrizni a párnák formáját, miközben a mosható anyag megkönnyíti a tisztítást és karbantartást.

A díszpárnáink ideálisak lehetnek nappali, hálószoba, de akár irodai tér dekorálására is. Egyedi hangulatot alakíthatunk ki otthonunkban vagy munkahelyünkön. A párnák kényelmes használata mellett, olyan érzést biztosít, hogy minden nap egy kellemes és kényelmes környezetben élhetsz.

A párnáink magas minőségű, tartós és kopásálló szövetekből készülnek, így hosszú távon használhatóak. Különböző színekben és mintákban elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához illő darabot. A huzat minden esetben kivételes minőségű szövetből készül, így hosszú élettartamot biztosít. A bútorszövet, amelyből a párnák készülnek, nagyon kellemes tapintású és puha. Ezt az anyagot általában kárpitozáshoz használják, de mi díszpárnákhoz is felhasználjuk, hogy otthona olyan kényelmes és barátságos legyen, amilyennek mindig is elképzelte.

További információk

Méret

~40cm x 40cm

Súly

~1 kg

Szín

Kék

Huzat anyaga

Milánó

Használat helye

Beltéri