Hajosmatrac.hu

Sötétkék beltéri díszpárna – Casablanca

4900 Ft

Ez a sötétkék díszpárna, a Casablanca nevű anyagunkból készült. A párna tökéletes kiegészítője lehet lakásodnak. Tapintásra kellemes, de mégis nagyon strapabíró anyagból készült. A Casablanca párna kellemes színének köszönhetően varázslatos atmoszférát teremt a szoba bármely részén.

Kiváló minőségű bútorszövetből készült díszpárnáink tökéletes kiegészítői lehetnek bármely otthonnak. A belső töltetük egy formatartó, mosható, antiallergén szilikon vatta, amely biztosítja a maximális kényelmet és puhaságot. A vatta segít megőrizni a párnák formáját, miközben a mosható anyag megkönnyíti a tisztítást és karbantartást.

A díszpárnáink ideálisak lehetnek nappali, hálószoba, de akár irodai tér dekorálására is. Egyedi hangulatot alakíthatunk ki otthonunkban vagy munkahelyünkön. A párnák kényelmes használata mellett, olyan érzést biztosít, hogy minden nap egy kellemes és kényelmes környezetben élhetsz.

A párnáink magas minőségű, tartós és kopásálló szövetekből készülnek, így hosszú távon használhatóak. Különböző színekben és mintákban elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához illő darabot. A huzat minden esetben kivételes minőségű szövetből készül, így hosszú élettartamot biztosít. A bútorszövet, amelyből a párnák készülnek, nagyon kellemes tapintású és puha. Ezt az anyagot általában kárpitozáshoz használják, de mi díszpárnákhoz is felhasználjuk, hogy otthona olyan kényelmes és barátságos legyen, amilyennek mindig is elképzelte.