Hajosmatrac.hu

Beltéri kárpit

Minőségi bútorszövet.

A hajós beltéri kárpitok fontos részét képezik a hajó belső kialakításának. Ezek a kárpitok elsősorban esztétikailag fontosak, de hangszigetelő és hőszigetelő funkciót is betölt. A hajós beltéri kárpitok készülhetnek különböző anyagokból, például textilből, műbőrből, valódi bőrből, vinilből stb. Az anyag kiválasztásánál fontos szempont a tartósság, az időjárásállóság és az esztétikai megjelenés.

Cipzár

Levehető beltéri kárpit

Levehető

Minden beltéri kárpit levehető huzattal készül. Így könnyen tisztítható szükség esetén. A rejtett cipzár mindig olyan oldalon van ahol nem látható.

A matracokat telibe húzzuk, tehát ugyanabból az anyagból készül a teteje és alja is. Ezzel elkerülhetjük, hogy tisztítás közben eldeformálódjon a huzat, ami a különböző anyagok, különböző tulajdonságainak köszönhetően előfordulhatna.

Kéder

A beltéri kárpitot remekül feldobja egy elütő színű kéder, ami a matrac felső élén fut végig.

A kédernek több szerepe is van a huzaton. Előshör is megtöri a felület egyhangúságát, még, ha ugyanabból a színből is készítjük, mint a huzatot, persze, ha egy másik hozzá illő színt választunk jobban kihangsúlyozhatjuk a matrac élét. Ám nem csak esztétika szerepe van, hanem ad egy kis merevítést is amatrac élénél a kárpitnak, így az nem fordul el olyan könnyen el a matracon.

Matrac sarok kéderrel

Kéder

Anyagminták

Minőségi beltéri anyagok

Minőség

A szöveteink magas kopásállóságuk miatt strapabíróak. Évek használatával sem nyúlik, kopik vagy fakul meg.

Legtöbb anyagunk vízlepergető hatású, így tökéletes a hajós közegbe. Egyes szövetek Quick Clean technológiával rendelkeznek, ezekből a huzatokból még a vörösbor is kimosható, mégis kellemes tapintású.

Különleges anyagok

Szeretünk játszani a színekkel és a mintákkal.

A hajós beltéri kárpitok színe és mintája fontos szerepet játszik a hajó stílusának és hangulatának meghatározásában. Az anyagválasztás mellett fontos a megfelelő szín és minta kiválasztása is, hogy harmonizáljon a hajó környezetével. Engedd szabadon a fantáziád! Mi megvalósítjük legvadabb ötleteidet, ha valami különlegeset szeretnél hajódba.

Mintás beltéri kárpit

Különleges anyagok

Vedd fel a kapcsolatot még ma velünk!

Díszpárna a hajóban

Nézd meg a legfrissebb munkáinkat.