Hajosmatrac.hu

Kültéri kárpit

Minőségi bútorszövettel.

A hajós kültéri kárpitok olyan speciális anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és képesek ellenállni a napfény, az eső és a szél hatásainak is. Fontos szempont a tartósság és a karbantarthatóság, mivel a hajók kültéri kárpitjai folyamatosan ki vannak téve a vízi környezetnek.

A legtöbb hajós kültéri kárpit alapanyaga poliészter, vinyl, polyolefin vagy más, időjárásálló műanyag. A kárpit anyagának választása függ az adott felhasználás céljától, a tervezett használati időtartamtól és az elvárásoktól. A prémium minőségű kültéri szövetek tapintásra olyanok, mint egy beltéri kárpit, de a tualjdonságainak köszönhetően, tökéletesen megfelelnek a különböző időjárási körülményeknek.

Vízlepergető

Vízlepergető

Minden kültéri huzatunk vízlepergető hatású, így tökéletesen helyt állnak vizes környezetben.

Víz- és penészmentesség: A hajós kültéri kárpitokat általában víz- és penészmentessé kezelik, hogy ellenálljanak a nedvességnek és a penésznek, amelyek gyakran előfordulnak a hajókon. A huzat lepergeti a vizet, így a szivacs nem ázik el és nem is penészedik. Ezzel jelentősen megnő a kárpit élettartama. 

A hajós kültéri kárpitoknak tartósnak kell lenniük és ellen kell állniuk az időjárás viszontagságainak. Egy jó minőségű kültéri kárpit hosszú élettartammal rendelkezik, és minimális karbantartást igényel. Általában elég, ha rendszeresen lemossuk őket tiszta vízzel. Ha pedig a kárpitok sérülnek, akkor a sérüléseket minél előbb javítani kell, hogy a kárpitok ne veszítsék el funkcióikat és megjelenésüket.

Uv Álló

A külső huzataink természetesen UV állóak.

UV-állóság: A kültéri kárpitoknak ellenállniuk kell a napfénynek, hogy ne fakuljanak el vagy ne veszítsék el tartósságukat. Az UV-álló anyagok használata hosszabb élettartamot biztosít a kárpitok számára.Nem csak minőségükben őrzik az eredeti állapotukat, de színük sem fakul. 

UV álló

Könnyen elrakható

Könnyen elrakható

Kérésre kültérre összehajtható matracokat csinálunk.

Könnyebben elrakható, kevesebb helyet foglal a hajóban mikor nem használod.

Vedd fel a kapcsolatot még ma velünk!

Díszpárna a hajóban

Nézd meg a legfrissebb munkáinkat.