Hajosmatrac.hu

Kapcsolat

 

Kerülj velünk kapocsolatba

H1vjál telefonon

+36309814554

Írjál e-mailt

info@hajosmatrac.hu

GyIK

Gyakori kérdések

Hol vagytok helyileg?

A műhelyünk Törökbálinton található, itt készítjük a matracokat, kárpitokat. A legnagyobb választékban itt tudod megnézni a választható anyagokat és inspirációul készítettünk mintadarabokat, így jobban be tudjuk mutatni a különböző kivitelezési technikákat és betekintést nyerhetsz a műhelymunkába. Ha ez a helyszín nem megfelelő, találkozhatunk a hajónál is és előre egyeztetés után viszünk mintát oda is.

Mennyibe kerülne a hajóm újrakárpitozása?

Az áraink nagyban függnek a választott anyag minőségétől, típusától, a kárpit kivitelétől, a szivacs minőségétől, vastagságától. Így egyeztetés előtt felelőltlenség lenne bármi árat is mondani. Ha már rendelkezésünkre állnak méretek, fényképek egy hozzávetőleges árat már tudunk mondani., 

Csak a huzatot cserélném, a szivacs tökéletes. Lehetséges?

Természetesen. Ez esetben a jó szivacsokat elhozzuk, és rászabjuk az új huzatot.

Mennyi idő mire elkészül az új kárpit?

A határidőről mindig az árajánlat elfogadásakor döntünk. Ősszel, télen rövidebb míg tavasszal, nyáron hosszabb határidővel lehet számolni. Határidőnél mindig a legrosszabb verziót mondjuk, a legtöbbször hamarabb kész van, mert mindig van egy gyártó akinek foglalt helye van, de nem készült el a hajó időben, így előre tudjuk venni az adott munkát.

Hozott anyagból is dolgoztok?

Munkánkra és a használt kárpitra 3 év garanciát vállalunk. Ezt csak akkor tudjuk vállalni, ha ismerjük az anyagot amit használunk. Ezeket az anyagokat ismerjük, tudjuk, hogy viselkednek, hogy lehet velük dolgozni. Hozott anyagbol, csak különleges esetekben dolgozunk. Ez mindig külön megbeszélés tárgya.