Hajosmatrac.hu

Szolgáltatásaink

Hajók felmérése

Hajók felmérése

Bizonyos belső és külső munkákhoz elengedhetetlen a hajó felmérése.

A One Design osztályok esetében is gyakran különbözőképpen vannak kialakítva a hajóbelsők, ezért, ha új matracot szeretnél, esetleg függönyt szeretnél a hajó ablakaiba, vagy kültéri ülőpárnákat, háttámlákat, személyesen felmérjük hajódat. A hajó felméréséhez szükséges idő munkától függően változik, és díjtalan, de a pontos, és minőségi munkához elengedhetetlen.

Anyagok kiválasztása

Személyesen választhatod ki huzatodat, bútorszövetedet.

Megtekintheted, megfoghatod az anyagokat, amelyekkel dolgozunk. Így testközelből tapasztalhatod meg a szövetek anyagát, textúráját, és ez sok esetben segít a választásban. Személyes hajófelmérés esetén is visszük magunkkal az anyagok mintáit, így helyben a hajódhoz passzoló színárnyalatot is megtalálhatod.

Anyagok kiválasztása

Matrac vágás

matrac vágás

Ha penészes, régi, vagy cserére szorul matracod, mi újat vágunk a hajódba.

Olyan vastagságú és keménységű matracot kapsz amilyet szeretnél. A huzathoz hasonlóan nálunk ezt is kiválaszthatod. Memóriahabos, és kókuszmatracok valamint bármilyen egyéb matrac típus közül is választhatsz, ezek hajókba, különleges formákra vágása, elkészítése mindig egyedi megbeszélés alapján történik. Legtöbb esetben alapfelszereltségként vékonyabb matraccal vásárolhatod meg hajódat, ami sok esetben nem nyújt megfelelő komfort érzetet.

Kárpitozás

Szakszerű kárpitozási munkák, minőségi anyagokkal. Megbízható szakmunkával készítjük el matracaid, párnáid, hajó- és lakberendezési tárgyaid kárpitozását.

A hajósmatracok kárpitozása tűzött szegéllyel vagy sima behúzással, egyedi esetekben kéderrel készülnek. Rejtett cipzárral, levehető huzatot készítünk matracaidra, a könnyebb kezelhetőség érdekében. A huzatok, így moshatóak, és külön száríthatóak. A hajóbelsők kialakításánál, a hajókabin falának kárpitozásánál, is a könnyed kezelhetőség az alapelvünk. Ezért készítünk például tépőzárral feltehető, vagy patenttal
könnyedén rögzíthető belső kárpitokat.

Kárpitozás

Nagyobb projektek

Egy nagyobb projekthez keresel kárpitost? Keress meg minket!

Vedd fel a kapcsolatot még ma velünk!

Díszpárna a hajóban

Nézd meg a legfrissebb munkáinkat.