Hajosmatrac.hu

Partnereink

Fedelzet.hu

Fedelzet.hu

Akinek hajója van, annak előbb-utóbb fedélzet javítással kell foglalkoznia… Két út van. Javíthatod magad vagy javíttathatod mással. Mindkét esetben érdemes érteni hozzá…

Shipstore

A Ship Store azzal a szándékkal került létrehozásra, hogy megoldjuk a vitorlázók legnagyobb dilemmáját: „Megoldást találni mindenre egy helyen!”

Fogtuk a több mint 10 éves vitorlázói, oktatói, továbbá versenyzői tapasztalatot és ezt egybegyúrva megnyitottuk témaorientált hajós és vitorlás boltunkat Budaörsön. Látogass el a boltba vagy rendeld meg a csomagot és vedd át az üzletben személyesen. 

Shipstore

One Sails Hungary

One SAils hungary

Vitorla és ponyva varrás.

Balatonföldvár

Bezeréti Miklós – +3630/348-8119

Lazyjack.hu

lazyjack.hu

A Lazy Jack Kft. célja, hogy segítsen kinevelni a jövő hajós és vitorlás generációját. A cél elérése érdekében kezdő vitorlás tanfolyamokat szervezünk a Balatonon, motorcsónak jogosítvány szerző oktatásokat tartunk a Dunán és a Balatonon, valamint Horvátországban is segítünk tengeri hajóvezetői jogosítványt szerezni az érdeklődőknek. Emellett a hajózással kapcsolatos ügyintézésben (adásvétel, szemle, téliesítés, felújítás) is állunk a hajózni vágyók rendelkezésére.

Vedd fel a kapcsolatot még ma velünk!

Díszpárna a hajóban

Nézd meg a legfrissebb munkáinkat.