Hajosmatrac.hu

Díszpárna

A díszpárna egy kiváló módja annak, hogy bármilyen helyiséget feldobj, vagy akár csak kényelmesebbé tegyél egy széket. Azonban, nem csak a praktikus előnyeik miatt vannak jelen a lakberendezésben, hanem azért is, mert egyedi megjelenést kölcsönöznek a belső térnek.

A díszpárnák rengeteg különböző anyagból készülnek, amelyek között megtalálható a selyem, a vászon, a bársony, a pamut, a gyapjú és az általánosan használt szintetikus anyagok. Ez lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen stílushoz és designhoz megfelelő díszpárnát találjunk.

A különböző formák és méretek szintén rengeteg lehetőséget kínálnak a kreativitás számára. A klasszikus négyzet vagy téglalap alakú párnák mellett, ma már divatosak az ovális, kerek vagy akár szív alakú díszpárnák is. A kisebb méretű párnák jól kombinálhatók nagyobb, hátul támasztékként használt párnákkal, hogy még kényelmesebb legyen a pihenés.

A színválaszték és mintázatok tekintetében csak a képzelet szabhat határt. Az élénk és merész színek mellett a pasztell, illetve a természetes színek is nagyon népszerűek. A mintázatok terén a virágok, geometriai alakzatok, és az állatminták az uralkodóak, de egyéb különleges formákkal is találkozhatunk.

A díszpárnák az otthonunk számos pontján felhasználhatók. Az ágyon, a kanapén, az ülőgarnitúrán vagy akár az ablakpárkányon is jól mutatnak. Több díszpárna használata segíthet abban, hogy a szoba sokkal barátságosabb és meghitté váljon.

Összességében a díszpárnák kiváló lehetőséget kínálnak a belső tér felújításához vagy éppen csak az új kiegészítők beszerzéséhez. Egy szép díszpárna szinte bármilyen enteriőrbe illeszkedik, és meleg, otthonos hangulatot varázsol a szobába.

A webshopunkban a díszpárna készlet folyamatosan frissül. Mindig különleges anyagokból és színekben készítjük őket. Minden általunk gyártott párna külső huzata magas minőségű bútorszövet, a belső töltet pedig antiallergén, formatartó szilikon vatta.

1–9 termék, összesen 17 db