Hajosmatrac.hu

Vienna

A Vienna egy minőségi bútorszövet, amely a Quick Clean technológiával van ellátva, hogy megkönnyítse a tisztítását és karbantartását. A szövet alapanyaga 60% poliészter és 40% polipropilén, ami azt jelenti, hogy könnyű és tartós anyagból készült.

Az anyag magas minőségű szálakból készül, amelyek egyedülálló szövési technikával vannak összekapcsolva, hogy megnöveljék a tartósságát és ellenálló képességét a kopással szemben. A Vienna anyaga kellemes tapintású, és nagyon kényelmes használni.

A Quick Clean technológia, amely ezt az anyagot ellátja, nagy előnye a mindennapi használat során, mert lehetővé teszi a szövetnek, hogy ellenálljon a foltok és kosz beivódásának, így gyorsan és könnyen tisztítható marad. A technológia magában foglal egy kémiai kezelést is, amely védi az anyagot a fakulástól és a korai elhasználódástól.

A Vienna szövet nagyon rugalmas, ami azt jelenti, hogy könnyen formára szabható a bútorokra. Az anyag széles választéka elérhető, így bármilyen belső térhez alkalmazható. A szövet elegáns megjelenést kölcsönöz a bútoroknak, miközben megőrzi a minőségét és tartósságát a hosszú távú használat során.

A Vienna bútorszövet használható kanapék, fotelok, székek és más bútorok kárpitozásához. Az anyag könnyen tisztítható, így ideális választás a családok számára, akik kisgyerekekkel vagy háziállatokkal élnek. A könnyű tisztíthatóság lehetővé teszi a gyors és hatékony tisztítást, így bármilyen folt vagy kosz eltávolítható.

Összességében a Vienna egy magas minőségű bútorszövet, amely tartós, rugalmas és kellemes tapintású. A Quick Clean technológiával ellátva még könnyebbé teszi a karbantartását és tisztítását, így hosszú élettartammal és csodás megjelenéssel bír a belső térben.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve